Waar wij trots op zijn

IZI Fitness

Een moderne sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Bij IZI Fitness sport je op kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur 24 uur per dag, 7 dagen per week.

A&S Zorg

Een thuiszorgorganisatie die een maatschappelijk doel heeft en hoogwaardige hulp en zorg levert in de regio Arnhem. A&S Zorg zijn zo geselecteerd dat zij in een multiculturele samenleving optimale diensten en zorg kunnen bieden. 

Café Meijers

Gelegen in de binnenstad, op het randje van het Musiskwartier vind je het authentiek Arnhemse Café Meijers met zijn authentieke interieur uit de jaren ’70. De mooiste verhalen uit Arnhem komen hier vandaan.

Comans Transport

Sinds 2003 zijn wij werkzaam in de transportwereld waarin we een groot aantal diensten aanbieden. Ooit begonnen als een kleine onderneming is dit logistiek bedrijf uitgegroeid tot internationaal vervoersbedrijf.

Denzo Bouw

Jaren geleden als zzp’er begonnen met kleine klusjes, is Denzo Bouw inmiddels uitgegroeid tot goedlopend bouwbedrijf. Een betrouwbare partner in de bouwsector met veel mooie projecten en verbouwingen mogen verrichten en veel tevreden klanten mogen verblijden. Kortom.

Spiegel M Spiegel

Spiegel M Spiegel is een ander soort kapper met pure passie voor de mooie en goede dingen in het leven. De topstylisten bij Spiegel M Spiegel zijn stuk voor stuk artiesten met haar waar u naast een knipbeurt een ervaring beleefd.